Perihan Kemal Çuna İlkokulu

WEB https://perihankemalcuna.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. RIHTIM BOYU CAD. HALK EĞİTİM MERKEZİ NO: 72 İÇ KAPI NO: 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Perihan Kemal Çuna İlkokulu olarak vizyonumuz: Tüm çalışanların ve paydaşların katılımı ve işbirliği çerçevesinde, yetiştirmekle yükümlü olduğumuz öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde tutarak; gelişime ve değişime açık, bilimin ışığında; temiz, sağlıklı bir ortamda, insanları seven ve insan haklarına saygılı demokratik düşünebilen, Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk ilkelerine bağlı geleceğe yönelik çalışma yapabilen, teknoloji ile bütünleşmiş bilgiyi paylaşan , geliştiren ve sorgulayan, geleceğin; ahlaklı, çalışkan, idealist, sorumluluk sahibi, çağın gerektirdiği şekilde bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Perihan Kemal Çuna İlkokulu olarak misyonumuz: Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, demokratik bir ortamda; doğru zamanda ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli olarak; yönetici, öğretmen, veli ve paydaşlarla birlikte, Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, temel beceri ve davranışları kazanmış, iyi bir vatandaş olmaları için özellikle ahlaklı, insan sevgisini temel alan, çalışkan dürüst, kurallara uyan, okulunu yakın çevresini, ülkesini ve milletini seven ve de gelişip büyümesi için çalışan, hayata ve üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Sportif başarılarımız mevcuttur.

Saatler : 08:50-15:00
Bağlantı : ADSL